4 Parasta hedelmäpeliä 2019

Esitetty kuva 4 Parasta hedelmäpeliä 2019 682x351 - 4 Parasta hedelmäpeliä 2019

Pelikehittäjien suuri taistelu alkaa häämöttää loppuaan, kun jokainen taho on saanut tuotua markkinoille tämän vuoden parhaat pelit. Hedelmäpelit eivät ole koskaan näyttäneet säkenöivämmiltä kuin nyt, kiitos tästä kaikesta kuuluu alan mahtaville graafikoille ja äänisuunnittelijoille.

Pelialan tuottajat päästävät usein markkinoille uusia pelejä toinen toisensa jälkeen saadakseen kaiken mahdollisen huomion itseensä yleisöltä. Nämä verkkopelit ovat pelattavissa myös kännykällä ja tabletilla, kirjautumalla sisään joko selaimen tai applikaation kautta.

Listamme kattaa parhaat peleistä, ja jos maltat 5 minuuttia kirjautuaksesi verkkosivuille joita paljastamme, saat erityisbonuksen rekisteröimällä yhteystietosi. Tällöin saat käyttää sellaisen bonuksen aloittajapaketin mukana, joka antaa ilmaisen pääsyn pyörittämään pelejä täysillä voitoilla, sekä krediittejä käytettäväksi kasinoappseissa.

Nyt asiaan – tässä listamme vuoden jännittävimmistä peleistä!

Lähetä kuva 4 Parasta hedelmäpeliä 2019 batman - 4 Parasta hedelmäpeliä 2019

Batman Vs Superman: Dawn of Justice

The Playtech Slots -peliperhe tuo joka vuosi markkinoille supersankaripelin, ja tänä vuonna he toivat uuden viisirullaisen pelikoneen. Peli on muotoiltu upeimpaan mahdolliseen grafiikkamuotoon, jonka näyttävyys on aitoon sarjakuvataiteeseen rinnastettava. Myös efektit lähentelevät supersankarielokuvaa.

Crystal Rift

Tämän pelin taianomaisen kauniit grafiikat johdattavat sinut mysteerimäiseen luolaan, jossa ainoa näkyvä asia on viiden pelirullan välissä häämöttävä hopeinen kristalli. Pelin futuristinen ulkoasu on Rabcat-yhtiön tuotantoa. Pelaa, ihastu, kerää kaikki kristallit, voita jättipotti sekä paljon ilmaisia kierrospaketteja.

Lähetä kuva 4 Parasta hedelmäpeliä 2019 Strolling Staxx - 4 Parasta hedelmäpeliä 2019

Strolling Staxx Cubic Fruit

Tämä NetEntin Slots-perheen julkaisema peli on julkaistu tammikuussa 2019 – ja tietenkin viisikelaisena normaalin kolmekelaisen sijasta. Uusi versio vanhoista ja kuuluisista hedelmäpeleistä tuo sinulle uudessa muodossa eloon nostalgiset mansikat, sitruunat ja kulmikkaat vesimelonit.

Luminous Life

Playtech Slots julkaisi pelin joulukuussa 2018. Tarinanomainen peli vie sinut matkalle valtamerten syvimpiin osiin, joissa löydät kauneimmat ja lumoavimmat olennot jotka kutsuvat sinut pelaamaan ja löytämään merten aarteet kanssaan.

Lähetä kuva 4 Parasta hedelmäpeliä 2019 Luminous - 4 Parasta hedelmäpeliä 2019

Pyöritä pelin rullia, hämmästy ihmeellisistä olennoista ja symboleista, kokeile onneasi ja voita jättipotti oppien lisää mysteerisen pelin saloista.

Nämä ovat tämän hetken suosituimmat automaattipelit lukijapelaajillemme. Kaikki pelit ovat saaneet myös huippuarvioita graafisuudestaan.