Mainonta

Sivukuva Mainonta - Mainonta

Mainonta on tehokas työkalu jokaiselle yrittäjälle, joka haluaa kasvattaa liiketoimintaansa ja laajentaa markkina-aluettaan. Tästä syystä otamme mielellämme vastaan kaikenlaisia mainospyyntöjä liittyen mihin tahansa toimintaan. Haluamme tarjota ohjeita jokaiselle aloittavalle brändille tai kasvupotentiaaliselle yritykselle antamalla sille kasvua markkinoinnilla.

Mainostaaksemme kanssamme sinun täytyy vain ottaa yhteyttä meihin. Lähetä postia, sähköpostia, ota puhelin käteesi ja soita toimistoomme suoraan. Tarjoamme tuotteellesi tai yrityksellesi parhaan, henkilökohtaisen tuen, jonka takaa markkinointihenkilöstömme. Otamme suunnittelun jälkeen sinuun yhteyttä tarjoten parhaan sopimuksen täyttämään molempien tarpeita.

Tarjoamme yksinkertaisia, toimivia ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä mainosohjelmia joilla yrityksesi saa sivustomme kävijäliikenteestä kaiken irti. Täällä Advent of Indiesissä voimme taata myyntisi nousevan, samalla kun aktiivisten sidosryhmiemme määrä kasvaa.

Kun mainoksista vastaava tiimimme on arvioinut tilannettasi, he suunnittelevat kustomoidun ohjelman yrityksellesi. Ohjelma pitää sisällään 2 kpl 300×25 banneria, joilla voit esitellä parhaat tarjouksesi, sekä yhden 336×280 bannerin tuomaan näkyvyyttä brändille ja nimellesi. Tätä voimme esitellä vielä tulevissa videoneuvotteluissa.

Meillä on jo tiivis asiakaskunta, jotka kaikki ovat nauttineet Advent of Indies– julkaisun kanssa tekemästään markkinointiyhteistyöstä. Yleisömme on aktiivista ja avointa kokeilemaan uusia tuulia, ja me portaalina haluamme suositella heille vain parhaita tuotteita ja brändejä.

Ota yhteyttä tiimiimme ja ala saamaan huippuluokan näkyvyyttä jo tänään!