3 Arcade-tyylin peliä

Esitetty kuva 3 Arcade tyylin peliä 682x351 - 3 Arcade-tyylin peliä

Nykyään pelikoneet ovat pelattavissa myös verkossa tarjoten totaalisen uuden kokemuksen pelaajille. Samalla ne kasvattavat suosiotaan.

On monen tyyppisiä pelikoneita, ja viehättääkseen useampaa pelaajaa maailmanlaajuisesti, valmistajien tulee kehittää nopeaan tahtiin koneitaan. Tästä syystä he sisältävät peleihinsä minipelejä tavallisen pelin sisään, jolloin sinulla on mahdollisuus voittaa ilmaisia pyörityksiä, krediittejä sekä valtavasti muita upeita palkintoja.

Arcade-pelit ovat inspiroineet näitä moderneja verkon pelimaailmoita. Niiden suosio johtuu mahdollisesti siitä, että ne ovat jo tuttuja meille luoden yhteyden muistoissamme vanhaan, nostalgiseen tunteeseen jonka pelaaminen teki meille ennen vanhaan.

Tämä artikkeli näyttää sinulle pienen listan muutamista suosituimmista Arcade-inspiroituneista pelikonepeleistä, joita sinulle suosittelemme.

Lähetä kuva 3 Arcade tyylin peliä tetris - 3 Arcade-tyylin peliä

Tetris

Tämä kiihdyttävä peli on rakastettu ympäri maailman. Peli julkaistiin vuonna 1984, jolloin siinä oli 4 riviä ja 3 kelaa. Jos olet tänä päivänä onnekas, voit voittaa muutamia salaperäisiä palkintoja ja ilmaisia pyöräytyksiä yrittäessäsi voittaa jättipottia.

Super Mario Bros

Tämä klassikko on saanut paikan monien ihmisten sydämissä. Se sai ensi-iltansa 1983 ja toi heti suosion Nintendo Companylle.

Lähetä kuva 3 Arcade tyylin peliä super mario - 3 Arcade-tyylin peliä

Pelikoneversiossa on 5 rullaa, ja siinä seikkailevat kaikki tutut hahmot alkuperäisestä videopelistä. Siinä on jopa alkuperäistä muistuttavat ääniefektit! Mario Bros tarjoaa sinulle mahdollisuuden voittaa ilmaisia pyöräytyksiä, sekä tietysti viisirivisen Mario-suoran joka takaa jättipotin.

Space Invaders

Tätä klassikkoa ei turhaan pidetä aikakautemme superklassikkona – se on inspiroinut pelikoneita vuosikymmenestä toiseen. Peliautomaattiversiolla on sama ulkoasu, se on iloinen sekoitus menneiden päivien graafista designiä sekä nykypäivän rautaista teknistä osaamista.

Lähetä kuva 3 Arcade tyylin peliä space - 3 Arcade-tyylin peliä

Oletko valmis pelaamaan ja hyppäämään takaisin lapsuuden kesäpäiviin, joissa Arcaden tunnusmusiikit soivat? Pienellä modernilla twistillä, sekä tienaamisen mahdollisuudella, tietenkin. Katso kaikki yllä olevat pelit – pelaa ja voita, iloitse kuin lapsuudessasi.