Bingo Bonus

Tervetuloa kaupungin parhaaseen bingohuoneeseen! Se on kämmenessäsi ja tarjoaa mahdollisuuden voittaa jopa 10 000 dollaria heti! Yhdistä soittajan numerot korttisi numeroihin nähdäksesi voitatko, ja valmistaudu huutamaan Bonus BINGO!

Pyydä lottokauppiaaltasi 2 dollarin Print ’n Play Bonus Bingo -lippu tai paina pelikoneen Tulosta’n Play Pelit -painiketta – ei pelattavaa lippua, ei valittavia numeroita eikä tarvitse odottaa arvontaa.

Mikä on Bonus Bingo?

Perinteisessä bingopelissä pelaaja piirtää kirjain- ja numeroyhdistelmiä ja kutsuu ne sarjaan. Pelaajat peittävät bingokorttiensa pisteet, jotka vastaavat näitä komboja. Bonus Bingo toimii lähes samalla tavalla.

Peli antaa sinulle luettelon 25 soittajanumerosta. Katso korttisi läpi ja ympyröi ne, jotka vastaavat soittajan numeroita. Se on kuin pelaisi tosielämän bingopeliä, mutta se sujuu paljon nopeammin!

Paras osa Bonus Bingon pelaamisesta? Voit pelata milloin tahansa. Tämä hauska harrastus on helppo sovittaa aikatauluusi.

Kuinka voittaa bonus bingossa

Luo yksi 10 kuviosta kortillesi ja voitat vastaavan palkinnon. Helpoin yhdistelmä on suora viiva. Vaikein yhdistelmä on täyttää kortin ulkokehys. Tämä tarkoittaa 16 kirjaimen yhdistelmien yhdistämistä.

Voit pelata peliä itse tai haastaa ystäväsi katsomaan kumpi saa paremman kortin. Voit jopa ostaa muutaman Bonus Bingo -kortin jollekin toiselle, kuten tädille, sedille tai suosikkiasiakkaalle. Bonusbingo on niin hauskaa, että haluat jakaa pelin kaikkien kanssa!

Mistä saada Bonus Bingo -lippu

Lotto on helppoa. Etsi lähelläsi jälleenmyyjä, joka myy Virginia Lottery -lippuja. Löydät Etsi jälleenmyyjä -työkalun nähdäksesi, ketkä myyvät lottopelejä lähelläsi. Pelimme on helppo löytää ja hauska pelata.

Voit myös saada bonuksen Bingo-automaatista, joka myy Virginia Lottery -lippuja. Pelikoneemme tarjoavat nopean ja kätevän tavan tallentaa kaikki suosikkipelisi.